-->

Újévi Operettgálával indult Berettyóújfaluban a magyar kultúra ünnepe

Az eseménynek a Nadányi Zoltán Művelődési Ház színházterme adott otthont. Neves művészek, ismert operett slágerekkel léptek színpadra. Az est sztárja Pándy Piroska, a Magyar Állami Operaház Liszt-díjas, Príma- és Madách-díjas opera énekesnője volt.

Pándy Piroska már 30 éve a magyar opera ünnepelt énekese. Pályafutása alatt számos nemzet színpadán szerepelt, gálákat és önálló turnékat szervezett, fellépett többek között Izraelben, Franciaországban, Belgiumban és Svájcban is. A szereplései mellett maradt ideje elkészíteni a 2016-ban ünnepelt, 30 éves pályafutásának jubileumára szánt lemezét, mely a „Best of 30” címet kapta. A lemezen nemcsak az operarajongók találnak kedvükre valót. Táncdalok, operett örökzöldek és musicalek is helyet kaptak a hanghordozón.

 

Pándy Piroska már 30 éve a magyar opera ünnepelt énekeseSimon Boglárka, a Madách Színház művésze


A primadonna mellett fiatal énekesek is megmutatták, hogy az operett hagyománya még ma is élénken él és közönsége is van a műfajnak.  Balázs Dávid, a Budapesti Operettszínház énekese, a Madách Színház művészei Jenei Gábor, Simon Boglárka és Foki Veronika is elismerő tapsot érdemelt Berettyóújfalu közönségétől.

 

KHSz

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu