-->

Több mint 130 millió forintból újul meg a városháza

Hamarosan elkezdődik a város önkormányzati épületének energetikai korszerűsítése.

2016-ban az önkormányzat energetikai korszerűsítésre nyújtott be pályázatot, és egyik kiemelt célként fogalmazta meg, hogy az 1980-as években épült hivatal működési költségei a beruházás után jelentősen csökkenjenek. A pályázat pozitív elbírálása után a támogatásból megújuló városházán elkezdődnek a munkálatok és 2019. szeptember 30-ig megtörténik az energetikai korszerűsítés.

A munkálatok befejezéséig a polgármesteri hivatal ügyfélforgalma nem változik
A felújítás 131 millió forintból valósul meg

A felújítás 131 millió forintból valósul meg. Az önkormányzati önerő mértéke 1 millió 409 ezer forint. A korszerűsítés során az energiahatékonyság javítása érdekében utólagos külső hőszigetelést kap az épület. A külső nyílászárókat is kicserélik, új akadálymentesítő rámpát és parkolót is kialakítanak, valamint készül egy akadálymentes vizesblokk is. A munkálatok befejezéséig a polgármesteri hivatal ügyfélforgalma nem változik, ügyeiket továbbra is a megszokott időben intézhetik az ide érkezők.

KHSz.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu