-->

Partnerségi információs fórum Berettyóújfaluban

A Civilek a Fiatalokért Egyesület partnerségi információs fórumot tartott a Nemzeti Együttműködési Alap 2019-es pályázati lehetőségeiről.

A városházán megtartott eseményt köszöntőjével Serfőzőné Bencsik Margit Ilona, a Civilek a Fiatalokért Egyesület elnöke, Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke és Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere nyitotta. A NEA pályázati kiírásairól Hadházi Anna, a Civilek a Fiatalokért Egyesület pályázati és forrásteremtési munkatársa tartott tájékoztató előadást, és hasznos tanácsokat nyújtott a pályázatok beadásához. Elmondta, elsősorban a helyi és környékbeli civil szervezetek jelentkezhetnek a NEA pályázati kiírásaira. A civilek főként működési és szakmai programokra tudnak pályázni, összesen 3 milliárd forintos keretösszegből. Az egyesület a Hajdú-Bihar Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa, ezért ingyenes pályázati tanácsadást biztosít a megyében működő civil szervezeteknek. Hadházi Anna szólt arról is, a pályázati rendszer nem bonyolult, egyesületük segítségével pedig hasznos információkat kaphatnak a sikeres pályázatok beadásához. A pályázati időszak április 1-től 2020. március 31-ig tart.  Az eseményen számos civil szervezet ötleteket meríthetett, és használható információkat kapott.

KHSz.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu