-->

Ne gyújts tüzet, TILOS!

Az elmúlt időszakban jelentős számú szabadtéri tűzeset volt, ezért mostmár Hajdú-Bihar megyében is tűzgyújtási tilalom van érvényben.

 

Tűzgyújtási tilalom ideje alatt:

Tilos tüzet gyújtani a kijelölt tűzrakó helyeken, az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő ingatlanokon. 

Tilos a parlag- és gazégetés is.

A tűzgyújtási tilalom időszakának hossza függ a meteorológiai körülményektől, az erdőben található élő és holt biomassza szárazságától és a keletkezett tüzek gyakoriságától. Az aktuális, érvényben lévő tilalomról a www.erdotuz.hu oldalon, valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Erdészeti Igazgatóságának hivatalos honlapján, interaktív erdőtérképen, és a www.katasztrofavedelem.hu oldalon is lehet tájékozódni.

A tűzgyújtási tilalom a hivatalos közzétételtől, visszavonásig él.

 

 

 

 

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu