-->

Sebastian Afrikában

Három nem mindennapi kalandtúra, a „HAKUNA MATATA” érzés, a nehézségek leküzdése, kihívások és veszélyekkel teli célpontok.

Pethő Sebastian március másodikán a Bella Costa étteremben mesélt legutóbbi, Afrikai, Tanzániai élményeiről. A majd 6000 méteres Kilimandzsáró csúcsának meghódításáig azonban hosszú az út.

Pethő Sebastian afrikai kalandtúrája után a Bella Costában mesélt élményeiről

A meglepetésekről, a túráról és az ott átélt élményekről hamarosan hosszabban is írunk. A meglepetésekről, a túráról és az ott átélt élményekről hamarosan hosszabban is írunk.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu