-->

Furtai, bárándi és bakonszegi polgárőrök is kaptak a felszerelésekből

Zagyszivattyúk, aggregátorok és más hasznos felszerelések kerültek ismét jó helyre Hajdú-Bihar megyében.

Az önkéntes mentőszervezetek ünnepélyes keretek között vették át azokat az eszközöket, amelyeket a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében az európai unió támogatásával adományoztak a különböző egyesületeknek. Megyénkben a kárfelszámoláshoz használható felszereléseket vehette át az Agrárius Ipari és Szolgáltató Kereskedelmi Kft, a Nyíradony Városi Polgárőr Egyesület, a Tiszagyulaházi Polgárőr Egyesület, az Egyeki Polgárőr Egyesület, a Hajdúnánási Polgárőr Egyesület, a Tiszacsegei Polgárőr Közhasznú Egyesület, a Bakonszegi Polgárőr Egyesület, a Furtai Polgárőr Egyesület és a Bárándért Egyesület és Polgárőrség.

Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója beszédében kiemelte, hogy a cél elsősorban a lakosság biztonságának erősítése és az emberi életek védelme. Fontos szerep hárul az önkéntesekre, akik motivált egyéni hozzáállásukkal, speciális képességeikkel erősítik a hivatásos szerveket, támogatva, kiegészítve azok munkáját. A dandártábornok a polgári védelem világnapjáról is említést tett, elmondta március 1-je mindazokat ünnepeljük, akik önként feladatot vállalnak, s ezzel a katasztrófavédelem stratégiai partnerei.

Az ünnepségen részt vett Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésnek elnöke is, aki elismerését fejezte ki a pályázat nyerteseinek, munkájukhoz.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu