-->

Végleg elűzték a telet

 Vidám farsangi felvonuláson űzték el a telet a város óvodásai és kisiskolásai.

Az utcák énektől, kolompolásától, csörgők, sípok és különleges zajkeltő eszközöktől voltak hangosak március 4-én. A kellemes tavaszi időben a menet a Szent István térre vonult, ahol óvodapedagógusok, tanítók, sok kisgyermek és szüleik közös tánccal vidám műsorral búcsúztatták az idei telet és köszöntötték az új tavaszt. A felvonulás a „Laskacuháré-télűzés” nevet kapta, szervezője a Rákóczi Tagóvoda Pitypang csoportja és a Portulácska néptánccsoport volt.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu