-->

Ghandival teázni - Kunhegyesi Ferenc kiállítása

„Ghandival teázni”- ezzel a címmel nyílt kiállítás március 7-én a művelődési ház Bihar Vármegye Képgalériájában.

Az alkotó, Kunhegyesi Ferenc képei belső víziókat ábrázolnak. Figurái az időtlen tér, álom és valóság közt létező misztikus jelenetek szereplői. A művész 10 éven keresztül tanult hagyományos grafikát és festészetet, 2000 óta pedig rendszeres önálló kiállító az ország különböző településein. A kiállítást Nemcsák Károly nyitotta meg, az rendezvény bensőséges hangulatát Kovács Adél szavalata adta. A megnyitó után a Bihari Polgári Esték márciusi vendégeként Tolcsvay Béla és Nemcsák Károly: „Szép szerelmem, Magyarország” című előadását láthatta a nagyérdemű.  

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu