-->

Április 27-én lomtalanítás lesz Berettyóújfaluban

A Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2019. április 27-én lomtalanítást végez Berettyóújfaluban.

A lomnak minősülő tárgyakat legkésőbb 2019. április 27-én reggel 7.00 óráig helyezzék ki ingatlanjaik elé úgy, hogy tehergépjárművel megközelíthető legyen és a gyalogos és gépjárműforgalmat ne akadályozza.

 

Fontos!

Csak az időben kihelyezett hulladékot tudják elszállítani!

 

Kihelyezhető:

Olyan szilárd, nem veszélyes hulladék, ami nem helyezhető el a tároló edényzetben (pl. bútor, rongy bezsákolva).

 

Nem helyezhető ki:

Kommunális hulladék, építési törmelék, gumiabroncs, veszélyes anyagok, és minden, ami veszélyeztetheti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét .

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu