-->

Hatalmas köztéri természetfotó gyűjtemény érkezett Debrecenbe

Óriási, színes, fehér, fekete, modern, fényes, üveg….

Máté Bence 333 négyzetméternyi üvegfelületen mutatja be természetfotós karrierjének legszebb fényképeit.

A monumentális és egyben nem mindennapi köztéri tárlat most Debrecenbe érkezett és a Kossuth teret díszíti április 28-ig.

Az esténként hetvenezer led lámpával megvilágított kiállítás csodálatos hangulatot varázsol a megyeszékhely főterére.

A 23,5 tonnányi törékeny installáció Budapestről érkezett és az év folyamán az ország nyolc nagyvárosában lesz látható. A kiállítás kísérőprogramja Máté Bence világhírű természetfotós előadása a „vértelen vadászat”, melyet  április 20-án a Kölcsey Központban tart.

 

#nézdmeg #gyönyörködj

A kiállítás helyszínei és információk:

www.matebencekiallitas.hu

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu