-->

"Köszönjük, jól vagyunk!" -ezt üzenik a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók

Öt tűzoltó képviselteti magát egy hétnapos NATO gyakorlaton Romániában.

Magyarország központi mentőszervezete, a HUNOR Bukarest és Cincu (Nagysink) térségében gyakorlatozik, ahol a szervezők előzetes tájékoztatása szerint embert és technikát egyaránt próbára tevő, szimulált kárhelyszíneket készítettek elő a mentőszervezet számára, így a kutyás keresést, a műszaki mentést, illetve az egészségügyi ellátást végző egységeknek is bőven jut majd feladat.

A tűzoltók vasárnap ültek fel arra a katonai repülőre, amely a „Vigorous Warrior 2019” elnevezésű NATO gyakorlatra vitte el őket társaikkal. A nemzetközi gyakorlaton harminchat ország kétezer-ötszáz résztvevője  gyakorlatozik öt romániai városban. A nehéz városi kutató-mentési képességgel rendelkező HUNOR csapatot a megyéből Nagy László tű. százados, Csatári Gergő címzetes tű. főtörzsőrmester, Szalóki Péter címzetes tű. főtörzszászlós, Balogh Mihály címzetes tű. főtörzsőrmester és Gyülvészi Zoltán István címzetes tű. főtörzsőrmester erősíti.

Forrás: katasztrófavédelem

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu