-->

Emlékversenyen bizonyíthattak a lövészek

Félszáz lövész érkezett április utolsó vasárnapján a berettyóújfalui lőtérre. A bihari Lövészklub Horogh Gábor elhunyt elnökről és Papp Péter egykori klubtagról elnevezett emlékversenyen várta a rutinos és a kezdő sportolókat.

A napon – ahogyan több éve már – gyermekek és felnőttek is fegyvert fogtak versenyzés céljából.

A kategóriák között pontlövés kiskaliberű sportpisztollyal, fekvő lövés nyílt irányzékú kispuskával és légpisztolyos bábulövés is szerepelt.  A versengés végén „abszolút győztes” serleggel díjazták a legtöbb köregységet elért lövészeket.

A Horogh Gábor emlékverseny abszolút győztese Bihari János Tamás, míg a Papp Péter emlékversenyé Gombos Bertalan lett. A legeredményesebb utánpótlás címet Vágner Lara kapta, akire méltán büszke a klub, hiszen a napokban megyei bajnokságot is nyert a fiatal lövésztehetség.

A jó hangulatú lövészversenyre félszázan neveztek

A férfiak között sportpisztoly kategóriában a dobogó legfelső fokára Bihari János Tamás állt, Hegedűs Péter ezüstérmet, míg Halász Zsolt bronzérmet kapott. A női versenyzők között ebben a kategóriában Kovács Krisztina arany, Zohori Ibolya ezüst, Darai Hajnalka pedig bronzminősítést vehetett át.

Az emlékversennyel az egykori tagok emléke előtt tiszteleg a klub

A kispuska 20 lövéses számában Gombos Bertalan első, Zsiga Zsombor második, Papp Péter harmadik helyezett lett. A női versenyzők között Darai Hajnalka teljesített legjobban, Kovács Krisztina ezüstéremmel, Béres Anita pedig bronz fokozattal zárt. Az ifjúsági kispuska versenyen Asztalos Veronika vitte el az arany kupát, Farkas Krisztián lett a második, Pércsi Ákos pedig a harmadik helyet érdemelte ki. 

A szervezők finom ebéddel készültek az eseményre

Az általános és középiskolás korosztályban sok diák újként próbálhatta ki magát a lövészetben, a megmérettetésen légfegyveres eredményeikért is kaptak elismeréseket. A szervezők ezen a napon is finom ebéddel köszönték meg a lövészeknek, hogy részt vettek a jó hangulatú megmérettetésen.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu