-->

Maturanduszokat köszöntöttek

Hagyományteremtő szándékkal, ajándékkal köszöntötte a középiskolák ballagó diákjait Berettyóújfalu önkormányzata nevében Muraközi István polgármester.

A városunkban működő középiskolák végzős diákjainak képviseletében minden intézményből egy tanuló érkezett az ünnepi köszöntésre.  A toll és egy útravaló üzenet, amelyet minden diák kézhez kap ballagása előtt, egy jelképes ajándék a város részéről.

Muraközi István polgármester az ünnepi alkalmon úgy szólt, emlékeztesse ez toll őket arra, hogy diákéveik nagy részét Berettyóújfaluban töltötték és gondoljanak jó szívvel a városra.

Az önkormányzat nem titkolt célja a diákokat helyben tartása és az, gondolkodjanak jövőjüket illetően Berettyóújfaluban. Célunk az élhető város, amely a fiatalok helyben maradásához, gyermekvállalásához, az otthonteremtéshez is szükségesek - mondta Muraközi István.

 

A polgármester hangsúlyozta, a szakképzésnek, az oktatásnak, a gazdaságfejlesztésnek és az önkormányzatnak ez is az egyik nagy feladata kell, hogy legyen az elkövetkezendő időszakban.

 

Az útravaló jókívánságok után a maturáló diákok képviselői, az intézmények vezetőinek kíséretében átvették ajándékaikat.

 

.

 

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu