-->

Az édesanyákat köszöntötték

Az édesanyákat, nagymamákat köszöntötték a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének művelődési házban megtartott rendezvényén.


Az eseményen megjelent tagokat , Pikó Gyuláné az egyesület elnöke és Muraközi István polgármester köszöntötte, majd Bónácz János alpolgármesterrel együtt virágot ajándékozott az édesanyáknak.

A jeles alkalomra óvodások készültek anyák napi műsorral és az egyesület egyik tagjának szavalatát is meghallgatták az édesanyák.

A gyerekek anyáknapi műsort adtak elő a színpadon

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu