-->

Nótaest határok nélkül

Debrecenből, Balmazújvárosról, Ceglédről, Gödöllőről és Budapestről is érkeztek a közönség soraiba a nyolcadik „Nótaest Határok Nélkül” című rendezvényre.

Az esten minden előadó az érzelmi világának legmegfelelőbb nótát énekelte.

Nádasdi Lászlót Miskolci Balogh Zoltán és cigányzenekara kísérte

 

A közönség hallhatott táncdalokat, magyar nótát, csárdást és még operettet is. A zenészek között külhoni magyar előadó is énekelt, a május 17-i műsorban Gyergyóditró településről Fülöp Zoltán mutatta be repertoárját az ezúttal is teltházas közönségnek a Nadányi Zoltán Művelődési Ház színháztermében.

Ismét teltház fogadta a művészeket

A szervezői és a házigazdai feladatokat ezúttal is Szabó Lajos és felesége Éva látta el. A zenei alapot Miskolci Balogh Zoltán és cigányzenekara adta.

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu