-->

Az első bajnoki döntőt az MVFC nyerte

 

Teltház előtt, hazai pályán, döntőnek megfelelő hangulatban, parázs csatákkal, 2:1-re megnyerte az első bajnoki döntőt az MVFC a futsal bajnokságban.

 

 Mezei József csapata óriási sorozat után van, hiszen nem talált legyőzőre a bajnokság eddigi két szakaszában, sőt a csoportjában 8 győzelmet aratott, ami tekintélyt parancsoló. A bajnoki döntőbe a rájátszás két csoportgyőztese, az ország két legtávolabbi csapata, az MVFC és a Szombathelyi Haladás jutott, ahol három győztes meccsig folyik a vetélkedés. Ahogy azt várni lehetett kiélezett találkozó volt a május 30-i. Izzott a levegő, és az már az első percekben látszott: mindkét csapat győzni jött. De csak egyiküknek sikerült… Ma este zengett a Pálfi István Rendezvénycsarnok a kiváló hangulatú meccsen, amit az MVFC futsal csapata 2-1-re nyert a szombathelyi  Haladással szemben.

A 2004-ben indult  MVFC eddig összesen  három bajnoki címet szerzett (2007-2008, 2008-2009 és 2013-2014), valamint négyszer szerepelt még ezeken kívül döntőben, amikor klasszikus finálét rendeztek a bajnokságban.


Az idei kupagyőztes Mezei-Vill csapata hétfőn mérkőzik legközelebb a szombathelyi Kútház Haladás VSE csapatával!

Szép volt fiúk!

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu