-->

Idén is teker a kritikus tömeg

Ma délelőtt a Szent István téren olyanok is biciklire pattantak, akik a hétköznapokon nem kerékpáron érik el úti céljukat.

A Bihari Természetbarát Egyesület már tizenharmadjára rendezi meg a Critical Mass biciklis felvonulást városunkban. A cél pedig minden évben ugyanaz: népszerűsíteni a kerékpározást, mint az egyik lehetséges mindennapos közlekedési eszközt.

A biciklis demonstráció felhívja a figyelmet a környezetet érő szmog terhelésre is. Idén már a délelőtti kerekezéshez is sokan csatlakoztak, várhatóan az esti bringázás is népszerű lesz majd.

Ahogyan minden évben, most is a polgárőrök segítették a bringások zavartalan közlekedését. A gyakorlottabbak a városi felvonulás után egy könnyed túrára indultak a Mezőpeterd- Mezősas- Berettyóújfalu útvonalon. Az esti program a tavalyihoz hasonlóan 20 órakor folytatódik, a Berettyó – parti baráti futók kocogással vezetik a biciklis sort egészen Berettyószentmártonig és vissza.

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu