-->

Tizenharmadjára találkoztak a Bihari térség nyugdíjasai

Már tizenharmadjára szervezte meg a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesülete a Bihari térség és régió nyugdíjasainak kulturális és baráti találkozóját.

Több, mint háromszáz szépkorú érkezett a Bihar Termálligetbe, hogy egy jóhangulatú, színvonalas produkciókkal színesített találkozón vegyenek részt.

a megjelenteket Bulcsu László a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés alelnöke, Bónácz János alpolgármester és Pikó Gyuláné a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének elnöke köszöntötte. A találkozó idén is nagy sikernek örvendett, hiszen többek között Csökmőről, Nyíregyházáról, Biharnagybajomból, Nagykerekiből, Sárándról, Tiszacsegéről, Újirázról, Hajdúbagosról és Mikepércsről is érkeztek nyugdíjas egyesületek.

A szépkorúaktól sokszínű kulturális programokat láthattak a strandra látogatók. A huszonöt produkció között volt néptánc, népzene, versmondás, operett előadás és tréfás történetmesélés is.

A nap folyamán színpadra lépett még a Nagyváradi Hagyományőrző Népdalkör, a Debreceni Táncoslábú Szupernagyik, a Derecskei Jóbarátok Nyugdíjas Klubja, a Debreceni Szépkorúak dalköre, a Biharkeresztesi Fehér Mályva Hagyományőrző Egyesület és a Nadányi Zoltán Művelődési Ház Senior tánckara. Délután operett slágereket hallgathattak a Szegedről érkező Tóth Gyulától, aki nemrégiben kapott miniszteri kitüntetést több évtizedes oktatói és művészeti munkásságáért.

 

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu