-->

Csoportterápiával indult a Nyári Művészeti Fesztivál

A Veres1 Színház „Csoportterápia” című előadásával indult a Nyári Művészeti Fesztivál a Makk Kálmán Mozi udvarán,mely a következő hét minden napjára tartogat valamilyen programot közönsége számára.

A mai estén a váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történtet Pál Tamás, Molnár Gyöngyi, Balázs Andrea, Krajnik-Balogh Gábor, Zorgel Enikő és Mászáros Árpád Zsolt adta elő.

A „mjuzikelkámediben” fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek repítették a nézőket a komédiák kacagtató világába. A vígjáték a lélekről a vágyakozásról és az útkereséről, azaz a mindennapi emberről, rólunk szólt…

A fesztivál ugyancsak egy színdarabbal ér véget július 7-én vasárnap a berettyóújfalui mozi udvarán, a Ne most, drágám című vígjátékkal.

Az előadás érdekessége, hogy a Veres 1 Színház ezt a vígjátékot mutatta be nagy sikerrel 2014-es megalakulásakor.

 

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu