-->

A lelátó is megújult a sportcsarnokban

Kétszáz új szék érkezett a Kabos Endre Városi Sportcsarnok lelátójára. Az üzemeltető önkormányzati támogatással vásárolta meg a nézők kényelmét szolgáló új székeket.

A háttámlás ülőhelyeket már beépítették, a megújult lelátót a nyári szünet után vehetik birtokba a szurkolók.


A csarnok a sport mellett számos, Berettyóújfalu életében fontos rendezvény helyszínéül is szolgál (Bihari Számadó Napok, koncertek, bálok). Az üzemeltető – Közintézmények Szolgáltató Irodája – bízik benne, hogy a közelmúltban felújított épület és az újonnan vásárolt eszközök még sokáig szolgálják az itt élőket és az ide érkezőket.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu