-->

A közösség szolgálata a legfontosabb – bemutatták az ellenzéki összefogás jelöltjeit

A város főterén sajtótájékoztató keretében mutatta be Zákány Zsolt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom berettyóújfalui polgármesterjelöltje a jelölőszervezet egyéni választókörzetekben induló önkormányzati képviselőjelöltjeit.

A több párt összefogásával létrejött együttműködés vezetője úgy fogalmazott, számukra nem a hatalom megszerzése a fontos, hanem a közösség szolgálata.

A tájékoztatón újságírói kérdésre adott válaszból kiderült, a polgármesterjelöltet a DK helyi csoportja is támogatja, de az egyéni jelölteket nem. Zákány Zsolt elmondta azt is, választási programjuk elkészült, de azt a lakosok vélemények megismerése és beépítése után hozzák nyilvánosságra.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom a berettyóújfalui egyéni választókörzetekben induló önkormányzati képviselőjelöltjei:

1. számú körzet: Szepesi Katalin

2. körzet: Keresztesy Gergő

3.körzet: Jakus Henrietta

4.körzet: Szabó Antal

5.körzet: Zákány Zsolt

6.körzet: Lencsésné Gál Mária

7.körzet: Szántai László

8.körzet: Gál László Csaba

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu