-->

Bemutatkoztak a Demokratikus Koalíció helyi jelöltjei

Berettyóújfaluban minden körzetben állít képviselőjelöltet a Demokratikus Koalíció. 

A párt három szervezet, a Párbeszéd Magyarország, a Szolidaritás Mozgalom és a Kádár Vitéz Városvédő Egyesület támogatásával indítja jelöltjeit az októberi önkormányzati választásokon.

A nyolc körzet jelöltjei: 1.: Dr. Hudák Viktória 2.: Szabó Adrienn 3.: Dr. Halász Árpád 4.:Rácz Piroska 5.: Szabó István 6.: Szabó Zoltán 7.: Vitányi Ferencné 8.: Szabó Patrik.

A sajtótájékoztatón részt vett Varga Zoltán, a DK elnökségi tagja, debreceni polgármesterjelölt is. Vitányi Ferenc a DK helyi elnöke a mozi előtt megtartott sajtótájékoztatón elmondta, városunk és az ország is új történelmi időszakhoz érkezett.

Céljuk visszaállítani a jogállamot, és olyan országot építeni, amelyben minden állampolgár jól érzi magát- fogalmazott Vitányi Ferenc.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu