-->

A kilencvenedik születésnapján köszöntötték

Ma délelőtt ünnepelték Kapa Istvánné Dömösi Mária 90. születésnapját a berettyóújfalui Fényes-házban.

A jeles alkalmon a város nevében Bónácz János alpolgármester és Körtvélyesi Viktor jegyző, valamint az intézmény vezetője Karalyos Krisztina is köszöntette a szépkorú hölgyet.

A születésnaposnak a Szivárvány Óvoda ovisai előadással kedveskedtek, az otthon lakói pedig műsorral köszöntötték.

A csolnoki születésű Marika néni 15 éve az intézmény lakója. A néni kilencven évesen is aktív, jó fizikai és szellemi állapotnak örvend. A kilencedik X után is sokat főz és figyel külsejére. Az intézmény foglalkozásain mindig aktívan vesz részt.

Marika néni 14 éves korában kezdte munkás éveit, először családoknál gyermekekre vigyázott, majd nyugdíjas évei előtt, majdcsak fél évszázadot a Vízműnél töltött.

A néni most is családi körben ünnepelte születésnapját, fia és unokái rendszeresen meglátogatják az otthonban. Kapa Istvánné Dömösi Mária kétszeres nagymama és dédunokája is van.

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu