-->

Családi körben, szeretteikkel együtt

A BERÉPO Nonprofit Kft. immár nyolcadik alkalommal kedveskedett családi nappal a Fényes-ház lakóinak és hozzátartozóiknak. A délutánt Karalyos Krisztina, ügyvezető igazgató gondolatai nyitották meg.

Az igazgató úgy fogalmazott, a céljuk a közös együttlét életre hívásával az volt, és ma is az, hogy a generációk kapcsolata megmaradjon, és kötetlen formában töltsenek el egy délutánt, megismerve az idősek otthona életét, mindennapjait.

Elsőként a városi zeneiskola növendékeinek játéka csendült fel, majd a  Diószegi Kis István Református Általános Iskola citerazenekara és népdalénekesei léptek fel és a József Attila Általános Iskola diákjai is szerepeltek a színpadon.

Hagyományosan a Mátyás utca lakói is műsort adtak A családi nap délutánján Muraközi István polgármester is köszöntötte a Fényes-ház lakóit és családtagjaikat.

Mint mondta, a Fényes-Ház lakóinak minden évben nagy ünnep ez a délután, amikor a családdal együtt, nagyszülők, gyermekek, unokák tölthetnek el egy kellemes délutánt együtt, szeretteik körében. Az idősek otthona és gondozóházában összesen 50 ellátottról gondoskodnak.

 

.

 

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu