-->

Igazi Futsal ünnep volt Berettyóújfaluban

A Futsal BL-ben három mérkőzés várt a Mezei-Vill FC-re. A Pálfi István Rendezvénycsarnokban három nap alatt, hat mérkőzést vívtak egymással hazájuk legjobbjai.

 

ElPozo Murcia (ESP) – MVFC Berettyóújfalu 0:5 (október 8.)

Az október 8-i berettyóújfalui Futsal BL-ben erős letámadással kezdte az MVFC csapata a meccset, de így is nehéz ellenfélnek bizonyult az ElPozoMurcia spanyol csapat.

Mezei - Vill FC (HUN)

A fiúk a második félidőben már sokkal jobban játszottak, több helyzetet sikerült megoldaniuk, de ez sem volt elég ahhoz, hogy győzzenek a spanyolok ellen. A végeredmény: ElPozo Murcia (ESP) – MVFC Berettyóújfalu 0:5.

SC KPRF (RUS)

Az október 9-i meccsen a Mezei - Vill csapata végig versenyben tudott maradni az orosz Sport Club KPRF-el szemben. A játékosok egytől egyig, a pályán és a padon is a legtöbbet nyújtották. Nagyon közel voltak ahhoz, hogy megtalálják a győzelemhez vezető utat. Az edző, Sergio Mullor Cabrera szerint nagyon jó úton haladnak és közel van a keret ahhoz, hogy nyerni tudjanak az ilyen jellegű összecsapásokon is.

A Bajnokok Ligájának utolsó berettyóújfalui mérkőzésén, a magyar és a kazah csapat csapott össze egymással. Ez a meccs azért volt igen kemény, mert a Mezei a tavalyi BL-döntős ellen lépett pályára.  A hazai rendezésű Futsal Bajnokok Ligája 4. csoportkörének utolsó mérkőzésen mindkét csapat tudta, hogy a győzelem a biztos továbbjutást jelenti. Ez most a kazah csapatnak sikerült, így a magyar bajnok búcsúzott a bajnokok ligájától.

Az október 11-i meccsen támadó szellemben kezdték a mérkőzést a kazahok, folyamatosan nyomás alatt tartva a hazai csapatot. Már a 4. percben megszerezte az előnyt a Kairat, Luzinho volt eredményes. Mezei Dávidnak akadt dolga rendesen, de ügyesen hárította a kapura irányuló lövéseket,  ám a 14. percben újabb gólt lőttek a kazahok – Gabriel kettőre növelte előnyüket az MVFC-vel szemben. A Mezei –Vill-ből Diece eltiltás miatt hiányzott. Az első félidőben Rábl kapura lövésén kívül nem volt több kaput eltaláló lövése az újfaluiaknak. Az első félidő több gólt már nem hozott.

A második félidőt lendületesen indította a hazai csapat. Sok kapura lövés is volt. Ám a tavalyi futsal BL ezüstérmes csapata folyamatosan nyomás alatt tartotta a hazaiakat. Luzinho a 29. percben már kettőre növelte szerzett góljait. A meccs végeredménye is ezzel a góllal alakult ki, a mérkőzés 3:0 – val fejeződött be. A hazaiak búcsúztak a bajnokok ligájától.

A majdcsak 30 fős stáb három napos Futsal ünnepen mutatta meg hogy Berettyóújfalu is méltó házigazdája lehet egy európai színvonalú focitornának.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu