-->

Muraközi István újra Berettyóújfalu polgármestere, FIDESZ-KDNP többség a testületben

Muraközi István (FIDESZ-KDNP) lesz újra Berettyóújfalu polgármestere, aki az 5837 érvényes szavazatból 3296 kapott érvényes szavazattal (56,46 %) első helyen végzett a polgármester választáson Berettyóújfaluban. Dr. Zákány Zsolt (MMM) 2542 érvényes szavazattal (43,54%) a második helyen végzett.

 

 

A képviselő-testület a szavazás szerint kialakult még nem hivatalos végeredmény alapján Berettyóújfaluban tizenegy tagú lesz. A FIDESZ-KDNP egyéni körzetben hét mandátumot szerzett, azonban mivel Muraközi István egyéniben is mandátumhoz jutott, ezért a képviselő-testület tizenegy tagból fog állni. Kompenzációs listáról az MMM kettő, a Demokratikus Koalíció egy mandátumot szerzett.

A képviselő testület tagjai:

Kiss Tamás (FIDESZ–KDNP)

Csarkó Imre (FIDESZ-KDNP)

Nagy Istvánné (FIDESZ-KDNP)

Nagy László Csaba (FIDESZ-KDNP)

Nagy István (FIDESZ-KDNP)

Szántai László (MMM)

Bónácz János (FIDESZ-KDNP).

 

A korábban, a jelölő szervezetek által leadott kompenzációs listák sorrendje alapján a képviselő-testület tagja lesz Gyula Ferencné (MMM), Dr. Zákány Zsolt (MMM), Vitányi Ferenc József (DK). Ez azonban a jelölő szervezetek későbbi döntése alapján még változhat.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu