-->

Átvették mandátumukat

A megújult városháza, ugyancsak megújult nagytermében október 24-én vehették át mandátumukat Berettyóújfalu megválasztott képviselői és polgármestere. Ugyancsak e napon vették át megbízólevelüket a roma nemzetiségi önkormányzat tagjai is.

A választás jogerőre emelkedett eredményét Porkoláb Lajosné dr. ismertette. A helyi választási bizottság elnöke elsőként a 3296 kapott szavazattal polgármesternek megválasztott Muraközi Istvánnak adta át megbízólevelét.

  1. sz. egyéni választókerületben: Kiss Tamás
  2. sz. egyéni választókerületben: Csarkó Imre
  3. sz. egyéni választókerületben: Nagy Istvánné
  4. sz. egyéni választókerületben: Nagy László Csaba
  5. sz. egyéni választókerületben: Muraközi István
  6. sz. egyéni választókerületben: Nagy István
  7. sz. egyéni választókerületben: Szántai László
  8. sz. egyéni választókerületben: Bónácz János

Települési kompenzációs listáról hárman szereztek mandátumot.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom listájáról Dr. Zákány Zsolt és Gyula Ferencné, a Demokratikus Koalíció listájáról pedig Vitányi Ferenc József jutott mandátumhoz.

A választás eredménye alapján a roma nemzetiségi önkormányzat tagjai lesz Strausz Ilona, Lakatos Dóra, Strausz Edit, Mező Brigitta és Barkóczi János.

 

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu