-->

Átvehetőek a szelektív hulladékgyűjtők

A „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Hajdú-Bihar megyében, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre” pályázat eredményeként mostantól átvehetők a szelektív hulldaékgyűjtők Berettyóújfaluban a Wesselényi utca 1. szám alatt – volt Kasza Iskolában.

2019. október 24 – november 23. között csütörtökönként 8 – 16 óra között, péntekenként 9 – 17 óra között (kivéve november 1.) és szombatonként 8.00-11.00 között.
Az edényzet átvételéhez szükséges a személyi igazolvány és lakcím kártya is.
Amennyiben meghatalmazott veszi át az edényt, a meghatalmazáson fel kell tüntetnie személyi adatait, lakcímét (az jogosult, rendszeres hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjfizető neve és a használat helye), és a meghatalmazott adatait! Meghatalmazás kérhető a Polgármesteri Hivatal portáján, az edényzet kiosztás helyszínén és letölthető a város honlapján a következő LINKEN

A szelektívgyűjtő és annak használata díjmentes! Az átvett edényzetért az ingatlanhasználó anyagi felelősséggel tartozik az edényzet eltűnése, megsemmisülése, megrongálódása esetén.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu