-->

Bihari Számadó Napok november 8-9.

November 8-9 között immár 22. alkalommal rendezik meg a Bihari Számadó Napokat a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban.

November 8-án lesz rendvédelmi bemutató a Berettyóújfalui SZC Bessenyei György Szakgimnázium tanulóitól, zenél Palásti Máté gitárművész, fellép a Nadányi Zoltán Művelődési Ház Szenior tánccsoportja és a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének népdalköre. 16 órától a színpadon Tatár Árpád és barátai néptáncos műsora majd tombolasorsolás.

A fotó 2017-ben készült a XX.Bihari Számadó Napokon.

November 9-én 10.00 órakor zenél a Simple Blues Band, 11 órától a színpadon a Bajnóca Néptánc Egyesület és a Rengő néptánc együttes gyermekcsoportjai, utána Turzó Boglárka népdalénekes és Nagy András Balázs népzenész műsora. Délután  Körömvirág együttes és a „Bihar Kincse” díj átadása, fél négykor pedig a  Bihar Citeraegyüttes muzsikál.

A rendezvényen egész napos kiállítás és várja az érdeklődöket.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu