-->

Kabos-nap Berettyóújfaluban

Az elegáns vívó bajnok, Kabos Endre tiszteletére újra emléknapot rendeznek városunkban.

A mai délelőtt vívással indult a Járási Hivatal Fráter László-termében.

Az általános iskolák harmadikosainak a debreceni Békessy Béla Vívó Klub sportolói mutattak be alap és verseny szituációkat.


A háromszoros kardvívó olimpiai bajnok tiszteletére szervezett emléknap délután koszorúzással folytatódik a sportcsarnoknál elhelyezett emléktáblánál, majd fél ötkor az emléknap az „Elegáns bajnok a XX.század sodrában” című történelmi előadással zárul a Járási Hivatalban.

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu