-->

Jubilált a Baraboly

Szombat este ünnepelte a Baraboly Néptáncegyüttes fennállásának ötödik évfordulóját.

A jeles alkalomra jubileumi gálaműsorral készült az együttes.

Az esten színpadra léptek helyi és környékbeli táncegyüttesek. A teltházas közönség láthatott többek között szilágysági, magyarpalatkai, kékcsei bihari és hajdúsági táncokat. A fellépések után zenés mulatság és táncház vette kezdetét, amelyen a talpalávalót a Bakator és a Sugalló Zenekar adta.

Az est meghívott vendégei a Peszterce Szabadidő Néptáncegyüttes, a Rengő Néptáncegyüttes, a Szarkaláb Néptáncegyüttes, a Rozmaring Néptánc Egyesület, a Bajnóca Néptánc Egyesület, a Körös-Körül Néptáncegyüttes, és a Margaréta Néptánccsoport voltak.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu