-->

Újra megtelt a szív

Még október elején Berettyóújfalu központjában, a Tourinform iroda előterében helyezték el azt a kupakgyűjtő szívet, amiben első hetekben 680 kg kupak gyűlt össze.

November 15-re újabb 860 kg-nyi kupakot sikerült leadni, melyeket mind a két alkalommal Vincze István helyi vállalkozó további segítségével juttattak el egy környékbeli műanyag gyártónak. A kupakokért kapott összesen 101.000 Ft-ot az Arany János Gimnáziumban tanuló, biharkeresztesi Szilágyi Ivett gyógyulásáért létrehozott OTP számlaszámra fizették be.

A család közvetlenül is várja a támogatást a 11773384-02786979  számlaszámra – a közleményben fel kell tüntetni – ADOMÁNY.

 
A szív pontos helye: 4100 Berettyóújfalu Szent István tér 11. a Rendezvényház épület előtere

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu