-->

Még két napig átvehetőek a szelektív gyűjtők

November 23-ig van lehetőség átvenni azokat a szelektív hulladékgyűjtőket, melyeket Berettyóújfalu Város Önkormányzata a „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Hajdú-Bihar megyében című megyei pályázat keretében szerzett be.

 A Wesselényi utca 1. szám alatt, a volt Kasza Iskolában ma 17 óráig, holnap pedig 8 és 11 óra között vehetik át az ingatlanhasználók a tárolókat. Az eddigi adatok alapján a lakosság nagyon aktív volt, a komposztáló edények duplájára volt igény, ebből 800-at, szelektív gyűjtőkből pedig 2300-at vittek el.

Az új szelektív gyűjtők a zsákos gyűjtési rendszert váltják fel. Az edényzetbe ugyanazok a típusú, szelektíven gyűjtött hulladékok helyezhetőek el, és azokat a megszokott rendben viszik el, Berettyóújfaluban minden hónap első egész, hétfővel kezdődő hetében kell kitenni a szelektív kukát.

 

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu