-->

„Kék péntek” a művelődési házban

Újra Kék pénteken hívták fel a figyelmet a diabéteszre. A cukorbetegség világnapját minden évben november 14-én tartják. Az esemény globális jelentőségű, ezért is csatlakozott a berettyóújfalui Édes Élet Diabétesszel Egészségesen Sokáig Egyesület már nyolcadjára a Kék séta elnevezésű programhoz.

A november 22-i alkalmon résztvevők a művelődési háztól kék ruhában, kék esernyőkkel és kék lufikkal a Szent István térig sétáltak. A felvonulás után Dr. Felszeghy Enikő adjunktusnő a gyermekkori diabétesz témában tartott előadást.

A nap programjait A Nadányi Zoltán Művelődési Ház Senior tánckara mellett a Rákóczi Tagóvoda Portulácska csoportjának műsora és Nagy Zsigmond a Bessenyei György Szakgimnázium történelemtanárának szavalata színesítette. A jó hangulatú rendezvényen kötetlen beszélgetések és finom vacsora is várta az érdeklődőket.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu