-->

Hagyomány és trend - Téli álom című kiállítás virágkompozícióiban

Hagyományos és trendi színvilágú és formájú az a majdcsak kétszáz karácsonyi alkotás, amelyeket idén már szeptember óta szívvel-lélekkel, nagy odaadással készített Erősné Bak Szilvia virágkötő.

Az alkotó a mostani „Téli álom” elnevezésű tárlatra elhozta egyik kedvenc témája a karácsony újdonságait. A megszokott síkból kilépve, szalagokkal és fakerettel díszített egyedi adventi díszeket is láthatunk a falakon, de most is megjelennek a tradicionális zöld, élénkpiros és arany színek. Az idei trend kétségtelenül a púder és a menta, ám a fekete és színárnyalatai is helyet kaptak a kompozíciók között. A tárlatot Török Zita nyitotta meg, a téli álmot pedig karácsonyi témájú cselló játékával Magyari Lucia varázsolta a Bihar Vármegye Képgalériába.

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu