-->

Közös gyertyagyújtás advent első vasárnapján

December első napján gyulladt meg az adventi időszak első gyertyalángja a berettyóújfalui Szent István téren. Vasárnap este nyílt meg vitéz Dombi Géza Zsigmond festőművész alkotásaiból álló kiállítása is a Mozi Galériában.

A művész a tárlatra korábbi munkáiból válogatott képei mellett két új festményt is hozott az adventi időszak témájához kapcsolódóan. A kiállítást Nagy Zsolt esperes nyitotta meg, aki a kiállítóval meglévő személyes kapcsolódási pontjai mentén mutatta be a művészt. A tárlatnyitó után a mozi előtti téren fellobbant az első gyertyaláng a város adventi koszorúján. Igét Rákóczi Jenő plébános hirdetett. Advent első vasárnapján a helyi katolikus gyülekezet kórusa énekkel, tagjai pedig szeretet vendéglátással készültek az ünnepre. A csípős hidegben melegséget a Szász Tanya sátrában elfogyasztott forró italok nyújtottak.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu