-->

Több mint kétszáz tollas a negyvenedik galamb kiállításon

Ma zsűrizték a legszebb galambokat, holnaptól pedig a nagyközönségnek is bemutatkoznak tollas kétlábúak a galambkiállításon a művelődési házban.  

Huszonnyolc térségi galambtenyésztő több mint kétszáztíz madara látható a négy évtizedes múltra tekintő kiállításon.

Idén különleges szárnyasokat is hoztak a tenyésztők: a kokasdi székely begyes és az alföldi buga érdekes tollazatával hívja fel a figyelmet magára.

A galambokat több kategóriában, alakjuk, fej állásuk, csőrük formája alapján értékelték. A díjkiosztó vasárnap délben lesz a színházteremben.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu