-->

Országos döntőn képviselték Hajdú-Bihart az újfalui grundbirkózó lányok

Február 15-én, Pécsen rendezték a Grundbirkózó Bajnokság országos döntőjét. A januári Berettyóújfaluban rendezett elődöntőből az I. korcsoportos lányok jutottak tovább.

A versenyt heteken át tartó felkészülés előzte meg, a gyerekek nagy izgalommal várták a megmérettetést. A nagy döntőre hajnal 4-kor indult a csapat Pécsre. Reggel már mérlegeléssel kezdték a napot, majd megkezdődött az ünnepélyes megnyitó, felsorakozott a 23 döntős csapat. Hajdú- Bihar megyét a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola képviselte. A zászlók felvonása után esküt tettek a kisdiákok.


A nap folyamán kemény és nagyon izgalmas meccseken bizonyíthattak. A páston volt, hogy 4-1-ről sikerült győzelmet aratni.  A csapattársak harsány biztatással szurkoltak egymásnak.  A berettyóújfalui csapat ezúttal országos IX. helyezést ért el, amelyre az intézmény és a felkészítők is nagyon büszkék.  A csapat tagjai voltak: Derzsi Jázmin,  Fábián Annabella,  Iliszi Bianka, Daróczi Emma, Frank Naomi, Gáti Janka, Góz Viktória, Tütös Krisztina Alexandra . A szakmai felkészítést Berde Lászlónak köszönheti a csapat.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu