-->

Figyelmesség a hölgy sofőröknek

Police feliratú marcipán rózsával  köszöntötték a szabályosan közlekedő női járművezetőket a berettyóújfalui rendőrök március 8-án.

 Ezen a napon a közúti ellenőrzés végén többen megtapasztalhatták, milyen, amikor ajándékot kapnak. A berettyóújfalui rendőrök ezúttal is csatlakoztak ahhoz a mára már országossá váló akcióhoz, hogy a nemzetközi nőnap alkalmából a szabályosan közlekedő női vezetőket apró kedvességgel köszöntik. A rendőrök a gépkocsival közlekedők esetében ellenőrizték a járművezetésre jogosító okmányok meglétét és érvényességét, vizsgálták a járművek műszaki állapotát, valamint a passzív biztonsági eszközök használatát. Emellett minden járművezetőt hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal is elláttak. A rendőrök tapasztalatai szerint a női sofőrök nagyon örülnek az apró figyelmességnek.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu