-->

Természetfotók a Mozi Galériában

Dr. Artner Géza sebészorvos fényképeiből nyílt kiállítás a berettyóújfalui Mozi Galériában.

A főleg természetfotókból álló tárlatot Dr. Kóti Csaba, a sebészorvos kollégája, jó ismerőse nyitotta meg. „Fényképezni annyi, mint részesévé válni valaki vagy valami halandóságának, minden fénykép -éppen, mert kihasítja és megdermeszti a pillanatot- az idő mindent fölemésztő kérlelhetetlenségéről tanúskodik.” Vallja bemutatkozásában Dr. Artner Géza. A kisvárdai sebészorvos szenvedélye a fotózás, családi,baráti, kórházi rendezvények pillanatainak és a természet szépségeinek megörökítése áll legközelebb a szívéhez.

A kiállítás hétköznapokon munkaidőben látogatható.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu