-->

Pasztell képek díszítik az étterem falait

Az Országos Pasztellfestők Egyesülete tagjainak, alkotóinak munkáiból nyílt tárlat március 9-én a Bella Costa Étteremben.

Az egyesület 2003-ban alakult meg, olyan festőművészek alkotják, akik a pasztellt választották művészetük kifejező technikájának. Dr. Cs. Tóth János egyesületi elnök megnyitójában elmondta, valamennyi tagjuk egy-egy munkája látható a falakon, és mint fogalmazott a képek nagyon jó keresztmetszetet adnak, megismerhetőek az életutak, a művészi elgondolások. A művészeti író azt mondta, a műfaj az, ami összeköti az alkotókat és kovácsolja őket egy közösséggé Esztergomtól Nagyváradig. Különös technika a pasztell, régi és nehéz műfaj, de a színek finomságával mindent ki tud fejezni ez a technika. A megnyitón az elnök bemutatta az alkotókat, említést téve hazai és határon túli közös kiállításaikról, és állandó éves összejöveteleikről is. A pasztellképek két hónapi láthatóak a belvárosi étteremben.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu