-->

Emlékezzünk a hősökre március 15-én!

Az országosan kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel – elmarad a városi szintű március 15-i ünnepi megemlékezés.

Egy korábbi közlemény szerint a városvezetés a népligeti életfánál egyéni koszorúzással emlékezik 1848 forradalmára és szabadságharcára, és buzdítanak arra, hogy mindannyian fejezzük ki ily módon tiszteletünket a szabadságért küzdő hőseink előtt. A református templomban a 9 órától kezdődő istentiszteleten ugyancsak megemlékeznek a gyülekezet tagjai ’48-ról. A Berettyó Rádió március 15-én 11 órától műsorára tűzi Muraközi István polgármester ünnepi beszédét, melyet a 97,9 MHz-en hallhatnak. Az elmaradó programok ellenére emlékezzünk mindannyian ily módon is az 1848-49 forradalmában a szabadságunkért küzdő hazafiakra.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu