-->

Életbe lépett az egykapus beléptetés a kórházban

A Gróf Tisza István Kórházban március 19-én 7 órától  a koronavírus elleni védekezés miatt egykapus beléptető vezettek be.

Az rendszer munkanapokon 7 és 16 óra között a rendelőintézet főbejáratánál, ügyeleti időben (hétköznapokon 16 órától másnap reggel 7 óráig, hétvégén és ünnepnapokon 7-től 19 óráig, illetve 19-től reggel 7 óráig) a Sürgősségi Betegellátó Osztály bejáratánál működik.

A főbejárat munkanapokon 16 órától, a betegellátó osztály bejárata hétköznapokon 7 órától zárva tart. Az egypontos beléptetéskor minden a kórházba érkezőnek megmérik a hőmérsékletét  

A betegeknek kérdőívet is ki kell tölteniük, amely alapján el tudják dönteni, fennáll-e a koronavírus fertőzés gyanúja.

A kórházban továbbra is teljes látogatási tilalom van érvényben. Ebben az időszakban a létesítmény területére páciensek és hozzátartozóik személygépkocsival nem hajthatnak be. Azok, akik beteg családtagjaikat kísérik, a nyitva tartó ellenőrző ponton jelentkezzenek, számukra betegszállító segítséget biztosítanak.

Kérnek mindenkit, hogy várakozás közben tartózkodjanak egymástól két méter távolságra.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu