-->

Bezártak a város játszóterei

Berettyóújfalu polgármestere hivatalos közösségi oldalán tette közzé,hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében zárva tartanak Berettyóújfalu játszóterei.

Az önkormányzat kéri a kisgyerekes szülőket, hogy gyermekeikkel ne menjenek a játszóterekre.

Az ott található játékokat a gyerekek ne használják!

A bölcsőde és az óvodák bezárása, illetve ügyeleti rendben történő működése olyan kényszerű döntések, melyek csak akkor lehetnek hatékonyak, ha egyéb módon is minimalizálják a fertőzés terjedésének lehetőségét. Ezért van szükség a játszóterek elkerülésére írta Muraközi István polgármester. A gyermekek ugyanúgy játszanának egymás játékaival, mint egy átlagos napon, ez pedig megnövelné a fertőzés kockázatát, amit szeretnének elkerülni.

Éppen ezért a körbekerített játszótér ténylegesen bezárásra kerül, a nem zárható játszóterek esetén a szülők fokozott figyelmét kérik a fentiek betartására.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu