-->

Új autó állt szolgálatba a polgárőrségnél

Ma délután mutatták be és állt teljes felszereléssel szolgálatba a berettyóújfalui polgárőrség legújabb járműve, mely műveleti szolgálatot lát majd el a jövőben.

Mazács Ferenc a Berettyóújfalui Polgárőr Egyesület elnöke elmondta, az autó kifejezetten erre a célra készült, egységes arculattal látták el, és megtalálható benne minden olyan technikai eszköz és berendezés, amire a napi munkájuk során szükség lehet. Kiemelte, életmentő készülék is helyet kapott a járműben, de emellett a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját is segítő felszerelések is vannak az autóban. Az átadón résztvevő Bónácz János alpolgármesternek köszönetet mondott az elnök, amiért az 1992-ben alakult polgárőrség munkáját folyamatosan támogatja az önkormányzat, hozzátéve, ez adott lehetőséget arra is, hogy meg tudják vásárolni az új autót. Dr. Tóth Ferenc berettyóújfalui rendőrkapitány elismerően szólt a helyi polgárőrökről, ahogy fogalmazott rájuk mindig lehet számítani. A kapitányságvezető balesetmentes napokat kívánt az új járműben szolgálatot teljesítőknek. Az átadón elhangzott, így már három jármű áll a polgárőrök rendelkezésére, akik önkéntesen, szabadidejük terhére teljesítenek szolgálatot, segítenek és őrzik a városlakók biztonságát.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu