-->

Fontos változások az anyakönyvi ügyintézésben

A polgármesteri hivatalban a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló kormányrendeletben foglaltakra figyelemmel Berettyóújfalu Város Polgármesteri Hivatalában az anyakönyvi ügyintézés rendje 2020. március 23. napjától változik.

A házasságkötési szándék céljából érkező ügyfelek fogadására és időpont foglalására nincs lehetőség. A hivatal tájékoztatásában olvasható, hogy az időponttal már lekötött esküvőket a házasságkötő teremben megtartják, de tájékoztatják az érintetteket, hogy az anyakönyvvezető mellett a jegyespárral és a két tanúval együtt legfeljebb 20 fő vehet részt a szertartáson. A külső helyszínekre engedélyezett házasságkötések csak akkor kerülnek megtartásra az engedélyezett helyszínen, ha az adott időpontra a jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzet megszűnik. Egyéb anyakönyvi ügyek esetén kérik, hogy személyes megjelenés helyett először tájékozódjanak. Erre lehetőség van az (54) 505-455, vagy 505-457-es telefonszámokon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu