-->

Korlátozásokkal, de újra működik a piac

A lakosság jobb élelmiszer ellátása és az élelmiszerüzletekben tapasztalható zsúfoltság enyhítése érdekében, korlátozottan, március 31-től újra nyit a berettyóújfalui piac-olvasható Muraközi István polgármester hivatalos facebook oldalán.

A közlemény szerint a piac hétfőtől szombatig 5 és 12 óra között tart nyitva.  A járványügyi szabályok, és a kijárási korlátozások miatt 5 és 9 óra között a 65 év alattiak, 9 és 12 óra között pedig a 65 év felettiek vásárolhatnak. A piacon kizárólag őstermelők és kistermelők árulhatnak zöldséget, gyümölcsöt, kézműves terméket, virág- és zöldségpalántot, valamint a fertőzés megelőzését, illetve a védekezést szolgáló vegyiárut. A zsúfoltság megelőzése miatt kérnek mindenkit, hogy ne kizárólag csütörtökön és szombaton vásároljanak.

A piac területén lévő üzletek továbbra is a rendelkezéseknek megfelelően tarthatnak nyitva.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu