-->

Elmarad a lomtalanítás

A Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái 2020. március 16-tól zárva tartanak.

Kérnek mindenkit, hogy használják az internetes ügyfélszolgálatot, a telefonos ügyfélszolgálatot, illetve az e-mail- és postai ügyintézést. A szerződéskötések, díjfizetések, szolgáltatások, tároló cserék továbbra is folyamatosak.  
A hulladékgyűjtő edényeket az ügyfélszolgálati irodában az újranyitásig nem tudják átvenni. A pénztárak nem bonyolítanak be- és kifizetéseket, többlet hulladék gyűjtésére szolgáló zsák vásárlása átmenetileg szünetel, azok beszerzése a bizományosi értékesítési pontokon továbbra is lehetséges.
A lakossági hulladékátvétel a Regionális Hulladékkezelő Telepen (4100 Berettyóújfalu, 47. sz. főút 43-44. km). 2020. március 19-től, visszavonásig szünetel.
A 2020. évi lomtalanítások valamennyi településen, a már előre meghirdetett időpontokban elmaradnak.
További információk a www.biharikft.hu honlapon megtalálhatóak.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu