-->

Folyamatosan csomagolják a maszkokat

Az önkormányzat dolgozói által csomagolt maszkokat a napokban megkapja a 3240 berettyóújfalui időskorú lakos.

A kiszállításban a BSZSZK munkatársai és az egyéni képviselők nyújtanak segítséget. Az első ezer darab kiszállítása április első napjaiban már el is kezdődött. Berettyóújfalu eddig 8000 védőmaszkot rendelt a Beriv Ruhaipari Zrt.-től. A cég pedig társadalmi felelősségvállalásként más megrendelését félretéve most a maszkok gyártására állt át.

Az önkormányzat közreműködésével az itt élőknek lehetősége lesz a Beriv által gyártott maszkok kedvezményes árú megvásárlására is, a Berettyó Kártya szociális elfogadóhelyeire is szállítanak belőlük.

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu