-->

A felnőtt háziorvosi ellátás újraindítása

A berettyóújfalui felnőtt háziorvosok közleménye szerint május 4-e után a rendelésre kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban lehet beteget fogadni.

A rendelőbe belépéskor hőmérsékletmérés szükséges, a betegek között pedig legalább 1,5 méter távolságot kell biztosítani. A közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy a személyes találkozással járó vizsgálatokat továbbra is előzetes konzultációhoz kell kötni (telefon, e-mail, vagy a háziorvos által meghatározott egyéb elektronikai eszközök használatával). A telefonos konzultációt követően kerülhet sor a személyes orvos - beteg találkozásra, mely előjegyzés szerint történik. Az előjegyzés fő szabálya, hogy óránként maximum négy beteg vizsgálata történhet meg.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu